AD AUTOBEDRIJF SpakenburgAD AUTOBEDRIJF Spakenburg

HET AD AUTOBEDRIJF, EEN LOGISCHE KEUZE

AD Autobedrijf Spakenburg de voordeelgarage van Bunschoten-Spakenburg

Lees verder

Over Spakenburg

Over Spakenburg

Een nieuwe naam, vertrouwde gezichten, en altijd de beste service voor de scherpste prijs! AD Autobedrijf Spakenburg, uw vertrouwde voordeelgarage!

AD Autobedrijf Spakenburg is onderdeel van een internationale formule (Auto Distribution) op het gebied van service, onderhoud en reparatie. AD Autobedrijf Spakenburg verricht compleet onderhoud aan alle merken auto's en vervanging van ondermeer banden en uitlaten.

Daarnaast zijn wij erop gericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn voor oa. APK, remmen, accu's, airco, uitlijnen etc. Dat niet alleen voor een zeer scherpe prijs, maar ook op kwalitatief goede wijze. Vooraf altijd een prijsopgaaf en vrijblijvend advies. AD Autobedrijf Spakenburg is niet voor niets BOVAG lid.

AD Autobedrijf Spakenburg is nog steeds de voordeelgarage van Spakenburg. De garage is eenvoudig van opzet en de monteur handelt van begin tot eind alles zelf af met de klant waardoor de kosten laag kunnen worden gehouden. We hebben hele korte lijnen. Doordat we aangesloten zijn bij de AD franchiseorganisatie, kunnen wij tevens goedkoper inkopen. Dat voordeel berekenen we door naar de klant. Daarnaast maken we gebruik van A-merk onderdelen die qua kwaliteit gelijkwaardig zijn aan originele merkonderdelen. Deze zijn gelijkwaardig in kwaliteit, maar de prijs ligt onder die van merkonderdelen. Allemaal om u nog beter van dienst te zijn. Daarnaast biedt AD Autobedrijf een unieke 24 maanden internationale garantie op alle door ons uitgevoerde reparaties.

Door de internationale samenwerking met meer dan 5000 AD Autobedrijven in Europa kunnen wij u de beste service bieden, hebben we toegang tot de meest recente technische informatie en trainingen. Ook voor mobiliteitsgarantie bent u bij ons aan het juiste adres. Bij AD autobedrijf Spakenburg is de klant koning en u hoeft voor klein onderhoud of een kleine reparatie geen afspraak te maken. Wij repareren ook oldtimers en youngtimers!

OVER AD AUTOBEDRIJF

OVER AD AUTOBEDRIJF

AD Autobedrijf is de internationale garageformule waaronder in Nederland circa 130 AD Autobedrijven opereren. Met bijna 5.000 aangesloten AD Autobedrijven spreidt het AD Autobedrijf netwerk zich uit over heel Europa. Net als in de rest van Europa staat het AD Autobedrijf garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Bovendien is het AD Autobedrijf een universele garageformule. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht.

DE VOORDELEN VAN HET AD AUTOBEDRIJF

DE VOORDELEN VAN HET AD AUTOBEDRIJF

  • Betaalbare onderhouds- en reparatieservices
  • Universeel onderhoud voor alle merken
  • Maar liefst 2 jaar internationale garantie
  • Hoogwaardige technische apparatuur
  • Wij werken uitsluitend met originele onderdelen
  • Goed opgeleide en servicegerichte technici
  • Voordelige en snelle hulp bij pech
  • Uitgebreid occasion aanbod
  • BOVAG gecertificeerd

Spakenburg

Zuidwenk 43
3751 CB Spakenburg
033-2981663
033-2983751
info@autobedrijfspakenburg.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats